Aquest any vaig tornar a participar en el campionat d’Espanya de trepa d’arbres. Cada any, l’associació Espanyola d’arboricultura celebra el campionat en una ciutat diferent. Aquesta vegada era al parc Campo Grande a Valladolid. És un parc al centre de la ciutat amb una flora i fauna espectacular. Un lloc perfecte per passar els dies més calorosos de l’estiu, ja que és un lloc ben verd i fresc amb molta ombra sota les capçades dels seus arbres alts.

Allà, els participants van poder mostrar els seus habilitats en 5 proves diferents i van poder guanyar punts per complir objectius o per rapidesa. Però el campionat és més que una competició. És una trobada pels trepadors professionals, un lloc per compartir coneixements, innovacions, fer amistats i promoure la nostra professió.

El participant francès Bertrand Champion va guanyar la classificació general i Esteban Fernandez Ibáñez va guanyar la classificació nacional. Enhorabona per l’Esteban per finalment aconseguir el seu somni després de molts anys de lluita entre els primers trepadors d’Espanya.

I jo, jo vaig estar ben content amb la desè posició a la classificació general. Però potser encara més content amb el bon ambient del dia.

A continuació, uns vídeos i unes imatges del dia.

Prova trepa rapida
Grup F amb Carlos, Xavi, Mill, Carlos i jo (ajupit)
Participació campionat nacional de trepa d’arbres 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.